så vad händer nu?

jag har gjort det jag inte får göra... jag klickade hem denna från nelly.com
Blev bara så käär! och jag ska ha den på nyår! Jag är värd den, visst?
Sen vet jag minst 2 tillfällen redan nu då jag kommer att ha den, o då är den värd sina pengar!
Det var alltså detta jag syftade på i förra inlägget, ville bara busa till det lite... kul va? (not) haha ja jag vet..

OMG vad har jag gjort?!

Jag kunde verkligen inte låta bli, jag vet att jag inte får, att jag inte ska och att jag inte bör! Men jag blev kär vid första ögonkastet! :( känner mig så skyldig och syndig! Jag borde verkligen inte gjort det!... När man är i min ställning SKA man inte gör sånt här.. inte alls, det är så fel! Man ska kunna låtabli, jag har ju redan... Åh, men ja nej nu hände det som inte får hända....

Let's try it again!

Vet inte varför, men jag slutade typ blogga av npgon anledning.. jag hann väl inte bli jättebra och duktig på det heller innan jag slutade. Allt för många blogginlägg blev det inte heller. Hur som helst, massor har hänt sedan jag skrev mitt senaste blogginlägg och jag tänkte dra genom det lite snabbt i typ punktform, here we go:

Jag vann tävlingen om att bli 100%partys nya ambassadör, TACK alla som röstade!
Jag fick åka på ett par gratis kryssningar och ett antal fester, till en början var det kul, men den började massa konstiga krav ställas. De ville tex att jag skulle stå topless på scenen inför 3000 personer.. Detta vägrade jag så klart, va fan tror dom?! Jag har väl för fan ingen nytta av att göra de och skulle aldrig i helvete göra det heller och det sa jag. Det var då det började, den sakta framåtgående "mobbningen". Antar att de ansåg att om jag inte ville vara "strippa" och naken så behövde dem inte mig.. Så jag fick armbågar i sidan när vissa av dem gick förbi, de började bete sig som 6-åringar som bråkar i en sandlåda - om inte du gör så som vi vill så får inte du det här helleeeer, faktiskt! nänänänää! Så moget av ett gäng "vuxna" (om man ens kan kalla dem det, men engligt åldern så bör dem va de)... Ja så hur som jag tog mig ur skiten och det känns så sjukt skönt! Här är iaf en bild från min första kryssning, tänk att de valde bort att ha mig som omslag på deras nya skiva ;)



Genom detta vill jag varna alla och jag menar ALLA att arbeta för 100%party, dom utnyttjar bara stackars folk som tror att de, genom att jobba där gratis, kommer att "klättra i stegen" uppåt i företaget. Så är inte fallet utan när de inte vill ha er längre kickas du ut, OM du inte sliter dig innan som jag gjorde!


Till något mkt mkt mkt roligare, jag är fortfarande tillsammans med världens bästa! Björn Ekstrand! Nu den 25 november 2011 hade vi varit tillsammans 1 år och 5 månader - och jag lovar det har varit så jävla bra! Jag älskar honom!



Bilden är från dagen som vi bestämde att det skulle bli vår dag,
den 25 juni 2010! <3



Just ja! December-Januari 2010 så åkte jag, mamma, pappa, min lillebror Anton och Björn till Thailand och var där i drygt 5 veckor. En underbar resa som jag alltid kommer minnas!
En bild säger mer än 1000 ord! (så därför lägger jag upp några)











haha shit vad vi matchade bra där då!



I somras åkte jag på min första utlandsresa med bara vänner (FF, förändrafritt). Resan bar iväg till Bulgarien, Sunny Beach! Och det jag har o säga är OMG vad sjuuuukt bra de va! De jag åkte med va Björn (så klart), Sara, Alex, Markus, Jocke och Robin - de enda som saknades var min kines<3 Annars va allt helt fullbordat! Veckan kan summeras med ett ord PARTEEEEEY! All day, all night, all day, all night! WOHOO!


Jag gjorde även min första tatuering där som jag är så galet nöjd med!
En riktigt bra tatuerare som också hade studio o Helsingborg!
(på bilden har den inte läkt helt, så drf kanterna kan va lite ojämna)

Jag har även flyttat till Falun och börjat plugga. Spännande va! Jag läser Mediekommunikationsprogrammet inriktning Reklam & Visuell kommunikation - riktigt intressant faktiskt. Jag bor tillsammans med Sofie som jag pluggade med 12veckor i Kalmar vintern 2010. Lite bilder på lägenheten kan jag langa upp snart!

Förutom allt detta har massor mer hänt, men kan ju inte sitta o dra upp allt här!
Nu tänkte jag istället (försöka) börja skriva om mitt liv som student i Falun,
vad man gör, hur festerna är, vilket folk det finns här osv.

RSS 2.0