Smsa PARTY 2 till 72 697 !

Jag tänkte berätta lite vad det är för tävling jag är med i så ni vet vad ni röstar på :)

Om jag blir partyambassadör, vad händer?
Den 02 December kommer först och främst den vinnande partyambassadören bo i "Ambassadör-Sviten" tillsammans
med en vän på kryssningen samt inviga kryssningen från stora scenen, givetvis står 100%party för resan + mat under kryssningen.
Jag får vara frontperson för kommande 100% PARTY #3 - skivan. (dvs. att jag är på framsidan av skivan),
Jag får delta på 100%patys landsomfattande events utan kostnad, 
samt vara allmänt 100%partys ansikte utåt och sprida partyandan vidare! , bland annat !

Jag har alltså gått vidare i tävlingen om att bli 100%partys nya partyambassadör! 
18 personer valdes ut bland de 411 sökande av en jury & jag är en av dom , nu handlar det om att få röster!
Det vore helt sjukt galet kul och en riktigt ball upplevelse att få vara med om detta.
Just för tillfället ligger jag bland de 10 som fått flest sms-röster, men det är ett tag kvar (fram till 16 oktober) innan tävlingen avgörs. Snälla hjälp mig att fortsätta vara bland dessa med fest röster så att jag kan få uppleva denna dröm! :D



http://www.100procentparty.se/ambassador/2.htm


Rösta rösta rösta !


SNÄLLA HJÄLP MIG!
Jag har gått vidare i tävlingen om att bli 100%partys partyambassadör!
18 personer valdes ut bland de 411 sökande av en jury & jag är en av dom, nu handlar det om att få röster! Det vore galet kul och en riktigt ball upplevelse!
http://www.100procentparty.se/ambassador/2.htm

RÖSTA PÅ MIG - 100%party !

YEEEEEEEEH ! ! Jag har gått vidare i tävlingen om att bli 100%party's nya partyambassadör. Hjälp mig att gå vidare i tävlingen så jag kan visa vad party är ! :D

http://www.100procentparty.se/ambassador/2.htm


En bra helg helt enkelt .

Helgen har varit mysig ! Lite seg kanske , men har ju fått varit massor med Björn i alla fall - vilket är toppen !
Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Björns födelsedag! GRATTIS! :) <3
Ringde tjejen med lägenheten och pratade lite om hur allt fungerar och så, ett riktigt bra samtal faktiskt. Hon sa att lägenheten är min så fort jag kommer ner. Wiiiie! Så ja då har man sitt första "egna" boende, ska bli kul och spännande. Ska ringa henne imorgon igen och bestämma en dag/helg att komma ner och skriva på papper och kolla på lägenheten. Happyface!

Idag har vi firat Björn med tårta, bullar, kakor och chokladbollar ! . . .  och så paket så klart !
Det var trvligt att sitta där vid fikabordet med, Anna (Björns syster), Nette (Björns mamma), Lasse (Björns pappa) och Björn. Roliga historier om allt möjligt blev det. Dax o sova nu !

Flytt nästnästa helg !

YES ! Jag har kirrat allt nu , lägenhet har jag och jag kom ju som sagt in på reklamfilm! Wiiie!
Snart blir Kalmar min "hemstad" för drygt två månader.
Jag bad tjejen att skicka bilder på lägenheten så får se om de kommer snart i så fall kommer dom upp på bloggen.
Det blev i alla fall en möblerad fräsch 2:a på 70m2. Det är även ett stort plus att den har diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare (A) Nu ska jag och Björn baka tårta, för imorgon fyller han år !

Min bebis Hoppsan steker !

Kom på en sak till .

Nu blev det några inlägg tätt tätt inpå varandra , men whatever !
Kom på att jag har ju också varit hos tandläkaren och ändligen satt dit 2 av mina 3 tänder som jag ska få.

För er som inte vet:
Jag saknar 3 tandanlag (dvs permanenta tänder) så jag har genomgått ett antal operationer där dom tagit bort mina mjölktänder och borrat ner skruvar i käkbenet som man sedan fäster en porslinstand på. Mycket smart! Så nu i torsdags fick jag äntligen sätta dit två tänder, så snart är det hela klart.
Bilden nedan visar hur det ser ut typ, det är en skruv som man borrat ner i käkbenet och sedan fäster man tanden på skruven med en annan skruv.
http://www.darlington.nu/grafik/implantat_big07.jpg
http://www.darlington.nu/grafik/implantat_big07.jpg


Just ja ! Designen är äntligen klar !


Tröjorna till min brors hemsida www.GamingPalce.se är äntligen klara, nu ska dom bara tillverkas!
Jag kommer få mina egna med mitt nick "SweetWalk" och mitt namn på (A) !! (För jag är kassör)
Hoodtröjan är en vanlig hood med dragkedja och t-shirten är i typ samma maretial som en fotbollströja -för att laget ska ha dem när dom spelar cs-matcher, känns lixom sprotigt då :P

Reklamfilm ! Here I come ?

Jaha , nu har jag inte bloggat på ett tag igen - FYY ! Måste bli bättre . . .
Det har hur som helst varit mycket nu igen, jag har letat som en tok efter lägenhet i Kalmar eftersom jag sökte Reklamfilms kursen där. Jag hittade till slut en 2:a på 80m2, 6600/månad - Sjuuukt mycket, men det får väl bli den om det inte dyker upp någon annan tänkte jag.
Igår (trosdag) så kom beskedet att jag kom in på Reklamfilm! WIIIE!
Nu åtrerstår att se om jag får lägenheten eller inte, men hoppas hoppas hoppas !

Igår spenderade jag dagen med Björn och Moa. Runt tvåtiden åkte jag och Björn in för att äta på american pizza, men lunchbuffén stägde visst 14.00 så det blev Hotbasilica istället - muuumms thai<3
Myspys! 15.00 var det dax att träffa Moa. Vi snackade mest skit och fikade lite , det var välbehövligt.
Senare på kvällen åkte jag & Björn hem till honom, han fyller nämnligen år på söndag så hans syster kommer hem.
Det blev en slapp kväll som slutade med att vi båda totaldäckade i sängen , fasiken vad skönt det är att bara somna så där. Just nu sitter jag och letar letar letar efter lägenhet och Björn är duktig och lagar skorsstenen (Y)

Veckan har gått till att jobba jobba jobba ! Men det är faktiskt riktigt kul att jobba med barn, kul med krävande. Dom kommer med sådana klockrena kommentarer och funderingar  - älskart! Jag har varit i mammas klass 2-3E och på fritids. Sötaste var nog i matsalen i onsdags när en tjej kom fram och sa: -"om du slutar då blir det ju inte kul på fritids längre. Jag tycker om dig och kommer sakna dig massor då!" Aaaw, så sött! Det värmde verkligen och man känner att man faktiskt lyckats med jobbet.

VAD GÖR VI? NU KÖR VI? eller . . . vad händer ikväll ? Det får vi la se!


Jag & Choppe, "Lärare & svartaänkan"
Det var studentkickoff tema: "Vad ska du bli när du blir stor?"

Då var det kväll

Nej, någon mat på kolgrillen blev det inte idag, för jag hade ju fortfarande feber. Fast tror de blir imorgon istället :)
Idag blev det istället en sjukt skön soft dag med Björn<3 Kika runt på internet, duschat & badat, bara slappat, sov länge och nu blir de snart film. Antingen Luftslottet som sprängdes (den har jag inte sett än, men Björn har) eller Varannan vecka (som jag har sett men inte Björn). Myspys nu! Candy and movie!

Vad gör vi ?

Slappat i sängen hela morgonen, eller ah fortfarande ! (a) Sköööönt! Senare lire till att käka på kolgrillen med Choppe, Björn & kanske Alex, muuuumma! Men sen då? Vad gör vi?



Choppe och jag på midsommar, jag va barbie & Choppe var gymnast? (;

Slapp dag med ett braaaa slut

Ja, dagen har väl typ spenderats fråmför TV:n och datorn (;
Men har faktiskt gjort mycket nytta - sökt en ny utbildning: Reklamfilm, i Kalmar samt mailat masssssa lägenheter.
Nu är det dax för lite thaimat sen kommer Björn snart <3 wiie!

Still sick but getting better


Björn och jag på midsommar, den dagen vi bestämde att det var vi!


Jag har varit sjuk i tre dagar nu, men jag tror att jag faktiskt kan jobba imorgon igen! Toppen!
Idag har jag bara chillat, än så länge, jag gick upp vid halv ett - sjukt skönt. Life of Ryan summer marathon har underhållt mig den senaste timmen. Igår satt mamma och jag och kollade igenom lite olika flygbiljetter till Thailand. Kanske bär iväg i vinter igen. Vi la upp en liten plan om hur vi i så fall skulle resa runt, åh det vore sååå skönt att komma iväg en månad! O Björn ska följa med i så fall, awesome! <3 Nu ska jag fixa lite grejer ^^
Kanske kanske kanske får träffa Björn idag , om han hinner fixa bil - Hoppas!!


Foto: Hanna Majehag , Mu Ko Surin, Thailand 2008-2009





Vinner jag kan du vinna!


http://www.dinpase.se/#/11883



Yes, det är sant. Om jag vinner tävlingen kan just du vara en av tre som får följa med på resan till godisfabriken i Danmark där Gott&blandat tillverkas. Så rösta på min godisblandning, den är faktiskt kanooon!
http://www.dinpase.se/#/11883 , om du gör en påse kan jag rösta på dig om du röstar på mig så kan vi hjälpas åt att vinna :)

Det har varit rörigt i mitt liv nu , minst sagt

Jag tänkte förklara varför det blivit så lite bloggande.

Hm, var ska jag börja . . .
Jo: Jag sökte till ett antal utbildningar och väntade på svar, jag fick det första antagningsbeskedet och även det andra. Jag hade kommit in på Interaktiva medier i Kalmar, men läste mer noga om programmet igen och kände - njaae, kanske inte 100% rätt så jag tackade nej. Jag stod då i reserv till Enterprising and business development samt till Mediamanagement. Tiden tickade på och jag ställde in mig på att jag inte kommit in. En morgon(förmiddag) ringer mamma (som är lärare på den skolan) och frågar om jag inte kan komma och jobba på fritids då dom saknade personal. Självklart ville jag det , typ 200 m hemifrån och på min gamla skola som jag gått på. Awesome! Jag börjar göra mig klar för att gå ner och jobba då ringer telefonen och jag svarar . . . Det var från Linnéuniversitetet i Växjö och jag hade kommit in på Enterprising and business development. "Vill du ta platsen?" frågade killen i luren. "ehh, jaha jo eh ja vad kul. . . ." jag var i shocktillstånd. "Kan jag få fundera på det lite? jag måste i så fall fixa bostad mm" "Ja du får till 15.00 idag på dig". Jaha, sen kom jag på att de går ju inte, jag jobbar ju till 17.00. Jag fick tag på honom igen och fick tillåtelse att maila under kvällen. PANIIIK!

Till slut tackade jag i alla fall ja. Pirrigt, jag böjade panikartat leta efter lägenhet och kollade upp massa olika sidor. När välkomstbrevet trillade ner i min brevlåda var allting på engelska, konstigt? Då framkom det att kursen var på engelska och att det mesta skulle komma att vara på engelska. . . Det hade det inte stått någonting om någon annan stans utan det  kom fram nu - när jag redan tackat ja. Eftersom engelska inte är mitt starkaste ämne och ekonomi är svårt nog på svenska så mailade jag och tackade nej.

Jag började istället leta efter kortare kurser som kunde ge mig någonting nu till företaget jag har med pappa. Jag hittade en kurs - Grafisk produktion. Kanon! Vecka 37-48, perfekt. Jag sökte och började söka söka söka efter lägenhet IGEN. Till slut fick jag tag på en (kanske mailade 35-40st), det var en tjej som bodde 2 min från skolan i en fin 1:a och skulle praktisera i Stockholm under den tiden som min kurs var. PERFEKT! Jag började göra listor över vad som behövdes köpas mm, för nu var inte frågan OM jag skulle komma in utan NÄR jag skulle börja. Kursen jag sökte var en kurs där det fanns platser kvar och eftersom jag kommit in på den eftertraktade ekonomihögskolan med mina betyg så skulle jag komma in på denna. YES! Taggad till tusen på att få pröva på att ha eget! I förrgår mailade jag hon som är ansvaring för kursen och frågade när man skulle få veta om man kommit in eller inte. Igår fick jag svaret:
"Hej Hanna.
kul att du sökt kursen men Grafisk produktion är bara för programstudenter på Designprogrammet. Det har blivit fel i informationen om kursen och därför står inte det där när man ansöker. Det är dock många som sökt den så vi planerar att starta en likadan kurs fast för er som inte är programstudenter, den kommer förhoppningsvis starta nästa höst.
Välkommen tillbaka då och ursäkta för detta fel."

Jaha! Fel nummer två! Först ingen information om att programmet var på engelska, sen detta på nästa. FAAAAN vad trött jag blir och besviken. Jag har kollat om det fann möjligheter att komma in på någon annan kurs, men nej inte nu. Happ! Kul, njaaa. Så så har det sett ut ör mig senaste tiden allt har varit uppochner. Nu får vi se vad framtiden har att bjuda på.

Middag för två . . . månader!

Jag har varit kass på att uppdatera jag vet. Fast det finns anledningar som jag delar med mig av senare!
Nu tänkte jag berätta om de saker som är värda att berätta som hänt under min dåliga uppdateringsperiod.

Som jag skrev i förra inlägget var det en riktigt trevlig helg med kräftskiva och massa!
På onsdagen den 25/8 hade Björn och jag haft två sjukt bra månader tillsammans. <3 Vi kunde inte fira detta tillsammans på den dagen, för Björn jobbar ute i Linköping (åker till bygget på måndag morgon och kommer hem torsdag eftermiddag). Vi fick istället fira till helgen. Björn kom hem till mig på torsdagen och vi hade tänkt att fira då, men kom fram till att det passade bättre på fredagen. Så torsdagen blev en mysdag med Twilight och onionrings - mumma!
På fredagen jobbade jag först från 13.00-17.00 sen gjorde vi oss i ordning för att gå ut och äta. Vi valde att äta på Olympos och det var riktigt mysigt! Vi åt bröd med tzatsiki till förrätt, oxfilé på planka(tog jag) & Björn tog oxfilé med potatisgratäng till varmrätt och glass till efterrätt (jag tog bananasplit och Björn tog bara glass). Det var sjukt god mat! Riktigt riktigt gott, har tyvärr inga bilder :/ Vi satt och pratade och hade jättemysigt! Sen kände vi att det var dax att röra på sig och vi tänkte gå ett varv på stan. Vi reste oss upp och gick för att betala, när kassörskan frågar om vi ska betala var och en för sig säger Björn - nej! "Jag bjuder mer än gärna dig" - så söt! En riktigt kort promenad blev det för faaaaasiken vad kallt det var, sen åkte vi hem med mamma och pappa som också varit på stan och käkat. MYS MYS MYS! Jag älskar dig Björn Ekstrand<3 Tack för en underbar kväll och två underbara månader med dig!

RSS 2.0