Lite kort om min senaste tid

Jag kände att jag lika gärna kan skriva ihop ett inlägg och berätta lite kort om min senaste tid. Finns verkligen massor att skriva, men ska försöka ta det lite kort så jag "får det gjort". ( har så mycket nu att det är skänt att bara få saker gjorda för att ta bort lite från allt som ska göras).

Fredag 20/8-10:
Fredagen spenderades delvis hemma hos mig tillsammans med Björn. En skön och slapp dag med mys! Vi handlade lite till kräftskivan i Katrineholm innan vi åkte hem till Björn mot kvällningen. Hemma hos honom var hans halvsyster Frida med sin jättesöta son Loe på 5månader. Vi åt middag med dom och umgicks lite. Sedan kollade vi lite på film och sånt och tog ett nattmål på McDonalds innan vi åkte hem igen för att sova.

Lördag 21/8-10 KRÄFTSKIVA:
Choppe kom med tåg till Hallsberg på förmiddagen. Då fixade vi lite dricka till kvällen och handlade det sista. Sedan skulle Björn spela hemmamatch så medan han var på uppvärmning dukade jag och Choppe iordning för kvällen. Vi hade köpt vita pappersdukar, kräftconfetti (stavning?), snygga kräfttallrikar och kräfthattar. Det blev jättefint ;)
Sen skulle vi gå och kolla på Björns match, då hade Björn varit så söt och lagt 50kr på två paraplyer i hallen (det kunde nämligen kanske kosta 20kr/per att kolla på matchen) - super sött att lägga fram penga ju! Hihi , matchen gick väl inte så jättebra men det var kul o kolla iaf. 
Efter matchen bar det iväg till Hallsberg för att hämta Sara , Chris & Alex vid tåget sedan direkt hem igen. Vi hann knappt byta om och göra oss klara innan folket började droppa in.
Vi blev 14 stycken som åt (alla utom några åt kräftor), sedan kom det lite fler folk, jag tror att vi blev ungefär 24 som mest. Det var riktigt trevligt! :D Alla blev lagom glada och vi körde lite ölspel och jag har aldrig. Mycket kul! Haha , senare när folk började dra sig hemåt skulle vi av någon anledning pröva om jag fick plats i ett litet bagageutrymme på en saab - det fick jag och dom stängde luckan och dunkade musiken på högsta ljud! Det var högt då basen och allt var i bagaget där jag låg , haha . När jag sedan skulle ta mig ur (smidigt? haha näe) , slog jag huvudet i luckan och fick en bula som hll i över en vecka, haha minne! En riktigt riktigt lyckad kväll i alla fall!

Söndag 22/8-10:
Städning , städning! Det fanns lite att städa efter kräftskivan , men det gick rätt fort för vi hjälptes åt :) Sen var det pizzerian som hägrade!! MAAAT! Gott gott gott, jag och Choppe tog någonting som kallades "kebab special" haha - det var en kebabpizza med en pommestallrik på, kan man säga. Haha som en kebabtallrik fast utan tallrik och med pizza istället :P Gott var de iaf! När vi var mätta och belåtna så gick vi hem till Söder (Björns kompis) för att se hur han mådde, men han sov och ville inte låsa upp sin dörr så vi gick hem till Björn igen. Hemma hos Björn blev det bara slapp och mys innan vi skulle iväg till tåget för att åka hem. Kändes lite trist o säga hejdå eftersom det innebär att vi inte ses förrän torsdag eller fredag :/ <3 Jag åkte direkt till Flen där min familj hämtade mig, vi skulle fira morfars födelsedag! Det var mys med massa god mat som vanligt :)

Så , då har jag berättat lite i alla fall , nu ska jag dricka te med mamma sen blir det nog sängen - jobba imorgon igen! Några bilder har jag tyvärr inte från kräftskivan , för hittade inte kameran på kvällen :P

Sååå mycket just nu . . . Stress.

Jag har såå mycket just nu, nytt jobb - som verkligen tar på krafterna, och sökande efter lägenhet i Växjö eftersom jag förmodligen ska plugga Grafisk produktion där v.37-48. Håller även på och gör klart det sista i källaren här hemma för att kunna flytta ner allt. Ni får ha lite tålamod , ska försöka ta ikapp och dela med mig av allt snarast ! 

Har i alla fall haft två sjuktbra månader med Björn <3

Äventyr i Norrköping !

Torsdagen spenderades till största del med Choppe. Vi tog tåget till Norrköping 13.10 och sedan bussen till Hageby Shopping Centrum - "Världens centrum". Ni har väl sett den reklamen där han mörka snubben åker runt på en "segway" med ett "talarbord" på och snackar om Hageby världens centrum ? , ah i alla fall så var det de shoppingcentret vi åkte till. När vi kom dit gick vi runt lite och kollade, det var typ inget folk alls och vi konstaterade att det inte (ännu i alla fall) är världens centrum , men det blir nog nice när alla affärer öppnat. Sen inspekterade vi Lagerhause i säkert en timma , där hittade vi fina papperstallrikar till kräftskivan och lite andra roliga grejer.
Dax för maaaat - bakad potatis på GrafittiCafé , muhmuhmuhms! Vi hade bestämt att vi skulle träffa Erik lite och så när vi satt och mumsade på våra bakadepotatisar plingade det till i mobilen och Erik skrev att han slutat jobba. Han kom till Hageby och det var riktigt trevligt att träffa honom igen ! Åhhh - vi hittade även jättesnygga kilklackar i mocka som nu står här hemma hos mig :) Happy! Sen tog vi bussen tillbaka till stationen och låste in alla våra saker i ett skåp för att vandra vidare till RixFm-festivalen . . . Det var sjuuukt mycket med folk & det var mest yngre folk ute så vi kom fram till att vi skulle möta upp Björn och gå och äta istället. Det blev fläskfilégrillspätt med någon slags potatis , ganska gott va det , men det var det minsta fläskfiléspättet jag sett - typ 2 bitar kött :P haha.
Mätta och belåtna gick vi till RixFm-festivalen igen för att lyssna på Eric Saade. Han var faktiskt riktigt duktig live! PÅ väg mot bilen såg vi att hela bron var full med folk och vi fattade att nåt skulle hända. . . Det var tydligen SM i fyverkeri :P så Göteborgs fyverkerier skulle visa upp sitt nummer och det var asballt ! Dom hade gjort en remix med musik som fyverkerierna smälldes i takt till , ah det var synd att jag inte filmade för det var riktigt ballt. Tg lite bilder som jag ska lägga upp när jag hämtat kameran hos Björn :) Måste faktiskt kila nu , men delar med mig av fredag , lördag och söndag senare ! Nu blir det grillning och mys med film hos Crassie med b-rudarna ! Ciao!


Glömde en sak . . .

Har varit lite dålig på att uppdatera nu , men det beror på att jag inte varit hemma sen typ i torsdags. Helgen har varit fullspäckad , men kommer inlägg imorgon !  Promise!

Oj oj oj - vilken helg + tandläkaren imorgon !

Helgen var asbra , fick spendera massor av tid med Björn och med mina vänner . Ikväll forade vi även min morfar som fyllde år , massa god mat och mysigt umgänge med släkten. Vill gärna berätta utförligt om Norrköping, RixFm & kräftskivan , men orkar faktiskt inte det just nu - borde gå och sova ! En sak kan jag säga i alla fall och det är att helgen har varit askul. Imorgon blir det käkkirurgin på Mälarsjukhuset i E-tuna 08.30 , ska fixa lite med mina implantat. Ah , just ja - jag har ju inte skrivit någonting om mina implantat här , får bli ett inlägg om det snart så jag kan förklara hur det ligger till :) Nuuu ska jag sova , är faktiskt riktigt trött.
Saknar Björn något otroligt , men får göra det till torsdag då vi ses igen! <3 Nattinatt

Sj's kundtjänst - tummen upp faktiskt !

Klantig som jag är råkade jag radera alla mina sms i inkorgen när jag skulle sova igår , o där var ju även min tågbiljett till Norrköping ! Fan fan fan fan , kände jag då ... Som tur var hade jag valt att ta bokningsbekräftelse via min mail så där hade jag bokningsnummer och kunde på så vis få tillbaka biljetten :)
... och kors i taket , när jag ringde hade jag nummer 28 i kön - shit , de kommer ta hela morgonen tänkte jag , men icke sa nicke det tog bara 6 min hela samtalet ! Inga problem alls , bra Sj !
Nu ska jag fixa massa saker innan jag ska ta bussen till stan för att ta tåget med Choppe till norrköping , mina planer om att måla fönster sprack nog desvärre då det spöregnar . . .

Norrköping imorgon (idag, såg att kl var 00.21)!

Imorgon bär det av till Norrköping med Choppe :D
Vi ska kika lite i affärer , fast jag ska "spara" pengar så ska fösöka att inte handla massa , o så ska vi gå på RixFm-Festival . Tummen upp ! Tåget går 13.00 och innan det ska jag hinna packa till helgen , måla 3 små fönster , duscha , raka benen , plocka ögonbrynen , städa mitt rum lite och göra mig klar för nya äventyr med min kines!

Bilden är från champangefrukosten på studenten! 2010.12.06

På lördag ska vi ha kräftskiva hemma hos Björn , kommer bli askul tror jag . Det ska bli gott-gotti-gott-gott med kräftor - muuums ! Hoppas att mina vänner och Björns vänner kommer överens , men det tror jag för dom som träffat varandra innan har ju funkat ihop iaf. Jag vet inte riktigt vilka av Björns kompisar som kommer mer än Markus, Simon & Albin (flera som är på G iaf) , men av mina kompisar är det i alla fall Choppe, Alex, Crassie, Sara & Chris. "Fem av fem toasts". Tyvärr krockade ju kräftskivan med en stor fest på klubben (hemma i Katrineholm) , så Johanna, Johan, Jimmy och Andreas kunde inte komma . . . Typiskt .

Måste bara tillägga innan jag ska sova att jag saknar Björn massor (som är och jobbar i Linköping) och sen saknar jag även Louise Olsson massa - kvinnan rymde till Tyskland för att jobba som aupair och vi han inte leka innan hon åkte :/ <3 Nite , Nite !

Studenten , vet inte vad en bit av min lugg gör men den lever sitt egna liv (;

Affärskvinnan inom mig kommer fram igen .

Japp , jag och pappa har startat ett företag smått , eller vi håller på och driver igång verksamheten - riktigt riktigt kul ! Håller just nu på att ringer runt till kunder och kolla upp intresset och det går bra faktiskt. Håller också på lite med design och liknande i illustrator , skapar tex. en logotype. Ska även fixa fram en mail till företaget idag , så jag har massor att göra , men det är roliga saker :) Nu ska jag forsätta jobba! See you!


Ett litet kort inlägg .

Först ska jag bara säga att äääänltliiigen har Choppe kommit hem från skåneland ! Saknat henne så - tur att jag har andra underbara vänner som jag umgåtts med under sommaren :) men ah de va bara det jag skulle säga först.

Jag har märkt att jag har massa , massa saker att fixa nu och att det inte ger lika mycket tid till att dela med mig av vad jag gör. Ska försöka att bli bättre !
Idag gick jag upp vit typ 12.00 - blir så trött av antibiotikan . . . Jag käkade lite lunch med mamma och sedan ställde jag mig i duschen. Jag och min precis hemkomne älskade Choppe bestämde att vi skulle ses och lämna lite böcker på skolan samt att diskutera vår affärsidé. Det var mys! Vi käkade på sultans, tacopaj med sallad och bröd, det var riktigt gott och bra samtidigt som vi hade massor att prata om . Efter "maten" blev det fika (a) - huuur gott som helst!
På torsdag bär det av till Norrköping för att först shoppa och sedan gå på RixFm-festival , kommer bli awesome!


Alex , Erik , Jag & Choppe på vår studentbal :) obs - Erik var min promdate! (en riktigt bra vän)^^

Lite "kort" & gott om lördagen .

Lördagen var asbra , med toppen umgänge, party och gratis discobowling. Från början var det tänkt att vi skulle vara hemma hos Johan och föra lite för att senare dra vidare till öltältet , men så blev det inte. Istället blev det discobowling med Sara, Chris, Björn, Alex, Crassie & Chris roliga mamma. Chris jobbar på hallen och hade fixat så att vi kunde vara där, bara vi, trots att det var stängt - askul! Det gick ganska bra att spela trots att det var länge sen sist. Björn, den rackarn, fick typ 4-5 strike i rad!! Efter kanske drygt en timme spelande och drickande ropade Chris ut i högtalarna att den sista striken vinner och får en gratis shot! Alla försökte och försökte och Björn var riktigt nära flera gånger , men ingen lyckades. Till sluta sa jag bara "nää nu jäklar ska jag sätta den" och gav klotet en puss... YEEEEESS där satt den! Jag vann och fick en gratis shot!
Efter bowlingen bar det av mot klubben och Kajrocken , shit var galet mycket folk ute! Det blev en rolig avslutning på kvällen med Jimmy, Johan, Andreas & Yrla + vi som bowlade då. Det blev skön musik, chillinötter och lite mer dricka ! Sedan bar det ner mot stan där vi avslutade kvällen på pizzeria Venezia. 
Jag la märke till en sak där , att dom gör allt mycket mycket mindre bara för att det är natt och alla är fulla. Så jag påpekade det till killen som kom ut med maten, men han skrattade bara ^^ lite illa tycker jag. Även om det var mindre mat än vanligt så blev i alla fall jag mätt, vi fortsatte då hem till Andreas där vi lyssnade på musik och snackade lite i väntan på taxin hem! 

En riktigt rolig kväll , o shit vad de va kul o bowla - va så länge sen att jag nästan glömt !






Tänkte egentligen berätta nu , men ...

... jag är sjuuuukt trött och har faktiskt varit det länge nu. Borde lagt mig för ett tag sen när jag redan var så trött , men men blir till o sova nu istället . Delar med mig av lördagen imorgon istället. Nu hägrar sängen - bara en sak som fattas och det är Björn , som åkt hem för att han ska jobba "ute" denna vecka som kommer. Kommer vara tomt att sussa utan honom , <3 . Men ah , nej nu ska jag ta tag i detta och gå o sova. 

Sleep tight ! ,
Jo just ja Choppe kommer hem på torsdag !!! WIIIIE !

Jag har lärt mig någonting nytt .

Jag har faktiskt lärt mig någonting nytt igår - att man visst kan dricka alkohol även om man går på antibiotika, den antibiotikan som jag går på i alla fall.
Så ja , det kändes väl si-så-där att ha setat hela fredagen bland glada människor och känna suget efter en kall öl , men tro att det inte gick att ta en. Haha , man lär sig alltid någonting nytt och jag hade ju trevligt hur som , men i alla fall. Kommer lite mer om gårdagen senare för nu ska jag kika lite film !

Vissa sorter av antibiotika kan vara farliga att blanda med alkohol så kolla upp detta ordentligt !


Bilden är från en partykväll - visst var min öl liten ? 2liter , från Bulgarien.
Flaskan brevid är en vanlig ölflaska.
Foto: Crassie Cederborg

tre varianter av . . .


Jag tror faktiskt att jag ska slå till på den svarta transparenta skjortan från H&M, man kan ju använda den till massor - tänk så snyggt till ett par snygga jeans eller leggings och sedan klackar och maffiga smycken en ute kväll? Eller som vardagsutstyrsel ihop med leggings/jeans, ett par snygga sneakers och ett linne under? Mycket mycket användbart och snyggt , Hoppas på att den finns i min garderob snart!

Själv har jag redan en jeansskjorta (inte riktigt som denna utan lite ljusare) & den använder jag massor , speciellt på våren och hösten. Jag brukar använda ett brett skärp i midjan och lite accessoarer när jag vill piffa till det lite. En rolig sak med min jeansskjorta är att det var min gammelfarmors - modet går helt klart om och om igen.

Leopard - grrrrr ! Det är riktigt hett med leopard, i lagom mängd(!), själv får jag en lite höstig känsla när jag ser leopardskjortan från bubbleroom.se. Jag skulle gärna ha den tillsammans med ett par svarta sammetsleggings och ett par snygga skor - converse kanske som vardagsklädsel eller ett par kilklackar till fest !

Åhhhh ! Jag bara älskar , fullkomligt älskar leggingsen från bubbleroom.se. Såååå snygga med den transparenta linjen längs låret. Användbara till massa olika saker och lika snyggt till vardag som fest. Ett måste för mig i alla fall - bara till att beställa !

Sammetläggings - myyyys & snyggt ! Faktiskt någonting jag ska slå till på , speciellt nu till hösten (det är fortfarande sommar(!) , men bra att vara i god tid för vips så är det höst). Jag tror faktiskt att sammetsleggingsen är ett bra basplagg i garderoben under höst och vinter - i alla fall om man är som mig och älskar att ha leggings.

Lackleggingsen är ändå en av mina favoriter ! Sitter faktiskt just nu i ett par från JC tillsammans med ett baggylinne , skönt och snyggt. Jag tror faktiskt att jag burit upp det mesta i min garderob tillsammans med dessa lackleggings (allt som man har leggings till så klart). Jag använder dom massor så det var/är ett riktigt bra köp - för mig i alla fall.

Kilklackar är någonting som jag är riktigt sugen på. Det är snyggt till mycket och  en bra sko till hösten (ja jag tjatar om hösten nu, men den kommer ju så småningom). Valde ut tre olika varianter som jag prövat i affärer (har inte prövat exakt den från have2have , men en nästan likadan). Blev faktiskt förvånad över hur sköna och stadiga dom var att gå i - därför ska jag se till att införskaffa mig ett par !

Bilderna är från:
www.brandos.se
www.bubbleroom.se
www.eurosko.se
www.nelly.com
www.halens.se
www.have2have.se
www.hm.com


Antibiotika + helg med fest = helt okej trots allt .

Har gått med lite känningar i urinvägarna ett tag nu och det visade sig (efter ett läkarbesök) vara urinvägsinflamation . Skönt att det var de i alla fall så man kan bli av med skiten fort. Igår började jag kuren som ska vara en hel vecka , kände faktiskt redan skillnad efter bara någon timma. När jag ändå kände mig bättre så tog jag tag i att måla om fönstret i mitt rum. Vi har renoverat och det är typ bara fönsterna kvar. Hann en bit sen var de dax att duscha för att ta tåget till Hallsberg där Björn hämtade upp mig.

Vi kom hem hit (till Björn) och käkade lite sen fixade vi oss för att dra vidare till Söder. Hos Söder var det party och jag partade (för första gången på sjuuukt länge) helt utan alkohol! (; Det var faktiskt roligt i alla fall! Alla andra blev rätt fulla och det var faktiskt kul o se allt från ett nyktert perspektiv - rekommenderas faktiskt nästan . Idag har Björn match så jag sitter här och ja - tråkar. Får se om någon hittar på nåt med mig sen. Kvällen ska i alla fall spenderas hemma i Katrineholm , förfest hos Johan sedan öltältet+krogen+lite "Kajrocken". Lär bli awesome !

Rösta på en riktigt snygg sko .

 http://www.nelly.com/designyourshoe/?obj=eI6S0ZWETImKp9c2ULYCCJc7Y4HXLZ1qiw7fLShdYKnBGE1YNOaP#shoeGallery GÅ IN PÅ DENNA LÄNK OCH RÖSTA ! :) Tack på förhand , <3
Gå in på denna länk och rösta på min sko , http://www.nelly.com/designyourshoe/?obj=eI6S0ZWETImKp9c2ULYCCJc7Y4HXLZ1qiw7fLShdYKnBGE1YNOaP#shoeGallery

Röstar du på min , så kan jag rösta på din om du gör en egen design :

Bloggen är under uppbyggnad .

Ja , jag har ju precis skaffat mig denna blogg och håller nu på och försöker göra den till "mera mig". Hoppas ni har lite tålamod - eftersom jag inte haft blogg tidigare så är jag inte helt hundra på hur allt fungerar , men arbetar mig  frammåt. 

Det är lite roligt att lära sig själv genom att bara försöka - alla kan lyckas !

Detta trodde jag aldrig .

Jaha , så vad flög i mig då ?
Jag har en blogg, vilket jag aldrig trodde skulle hända . . . men man kan alltid överraska sig själv - det är härligt tycker jag ! haha

Nu återstår bara att se om jag kommer blogga eller inte , har i alla fall början .







Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0