Äventyr i Norrköping !

Torsdagen spenderades till största del med Choppe. Vi tog tåget till Norrköping 13.10 och sedan bussen till Hageby Shopping Centrum - "Världens centrum". Ni har väl sett den reklamen där han mörka snubben åker runt på en "segway" med ett "talarbord" på och snackar om Hageby världens centrum ? , ah i alla fall så var det de shoppingcentret vi åkte till. När vi kom dit gick vi runt lite och kollade, det var typ inget folk alls och vi konstaterade att det inte (ännu i alla fall) är världens centrum , men det blir nog nice när alla affärer öppnat. Sen inspekterade vi Lagerhause i säkert en timma , där hittade vi fina papperstallrikar till kräftskivan och lite andra roliga grejer.
Dax för maaaat - bakad potatis på GrafittiCafé , muhmuhmuhms! Vi hade bestämt att vi skulle träffa Erik lite och så när vi satt och mumsade på våra bakadepotatisar plingade det till i mobilen och Erik skrev att han slutat jobba. Han kom till Hageby och det var riktigt trevligt att träffa honom igen ! Åhhh - vi hittade även jättesnygga kilklackar i mocka som nu står här hemma hos mig :) Happy! Sen tog vi bussen tillbaka till stationen och låste in alla våra saker i ett skåp för att vandra vidare till RixFm-festivalen . . . Det var sjuuukt mycket med folk & det var mest yngre folk ute så vi kom fram till att vi skulle möta upp Björn och gå och äta istället. Det blev fläskfilégrillspätt med någon slags potatis , ganska gott va det , men det var det minsta fläskfiléspättet jag sett - typ 2 bitar kött :P haha.
Mätta och belåtna gick vi till RixFm-festivalen igen för att lyssna på Eric Saade. Han var faktiskt riktigt duktig live! PÅ väg mot bilen såg vi att hela bron var full med folk och vi fattade att nåt skulle hända. . . Det var tydligen SM i fyverkeri :P så Göteborgs fyverkerier skulle visa upp sitt nummer och det var asballt ! Dom hade gjort en remix med musik som fyverkerierna smälldes i takt till , ah det var synd att jag inte filmade för det var riktigt ballt. Tg lite bilder som jag ska lägga upp när jag hämtat kameran hos Björn :) Måste faktiskt kila nu , men delar med mig av fredag , lördag och söndag senare ! Nu blir det grillning och mys med film hos Crassie med b-rudarna ! Ciao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0